AANMELDEN

Hoe UBL bestanden van Bouwsoft importeren?

Bouwsoft & Billit regelen het voor u!

Heeft u vragen over deze integratie? Aarzel niet om contact op te nemen met uw contact persoon bij Bouwsoft, zij helpen u graag verder!

/media/1566/logo_bouwsoft.png

Digitaliseren! Meer en meer worden facturen digitaal verstuurd naar de klant en de boekhouder. Het tijdperk waar we onze verkoopfacturen op de post doen of op het einde van de maand met de schoendoos of curverbox naar de boekhouder brengen is verleden tijd. Tegenwoordig kunnen we facturen digitaal gaan afleveren bij verschillende platformen/personen.

Uiteraard is de UBL (Universal Business Language) voorhanden in uw Bouwsoft pakket. Via de UBL export kunnen jullie op eenvoudige manier verkoopfacturen delen met Billit.

Hoe UBL bestanden exporteren?

1. Open de overzichtslijst van uw facturen
2. Maak een selectie
3. Klik met je rechtse muistoets
4. Kies voor Selectie Verzenden naar boekhouding
5. Bewaar deze exports in een map naar keuze.

bouwsoft billit ubl

Hoe UBL bestanden importeren?

1. Open my.billit.be
2. Klik op het menu Snelle Invoer
3. Onderaan de pagina kan u op Facturen toevoegen via Methode 1
4. Selecteer alle UBL facturen die u exporteerde en bewaarde in een map naar keuze
5. Bewaar deze UBL facturen in de Snelle invoer van Billit
6. Billit zal onmiddellijk deze facturen verwerken

Hoe automatisch UBL facturen opladen?

Via BillSync kan Billit deze UBL bestanden onmiddellijk en automatisch opladen in Billit, zodra u de UBL bestanden exporteert uit Bouwsoft zal BillSync deze bestanden importeren. Contacteer de Billit klantendienst indien u hier gebruik van wenst te maken. U hoeft dan niet meer manueel de UBL bestanden te importeren in Snelle invoer.

Hoe automatisch UBL facturen verwerken?

Gelieve contact op te nemen met de klantendienst via meld een probleem/stel een vraag indien u wenst dat de UBL facturen onmiddellijk in Inkomsten verschijnen. U hoeft deze facturen dan niet meer goed te keuren in het menu Snelle invoer.

Komt er een koppeling tussen Bouwsoft & Billit?

Jazeker, Billit en Bouwsoft trekken volop de kaart van digitalisering en integraties. We verwachten voor September 2019 deze integratie beschikbaar te hebben. Indien u hierin interesse hebt of deel wenst uit te maken van de eerste (test)gebruikers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.