Wens je een e-factuur te openen?

Dat kan gratis!

Open GRATIS de E-factuur (UBL) lezer. Het programma mag u louter zien als een soort PDF viewer maar dan voor UBL bestanden. 
Opgelet: Adobe reader moet geïnstalleerd zijn op uw systeem. Na het klikken op de link krijgt u een downloadpagina te zien. Vergeet niet de 'optionele' vinkjes uit te vinken op die pagina, zoniet worden er extra software geïnstalleerd.

klik op bovenstaande link en volg de stappen om het programma te installeren. Na installatie zal u een icoontje ‘UBLView’ vinden op uw bureaublad. Als u dubbelklikt op dit icoontje start het programma op.

U kunt (rechtsboven) een folder selecteren waar de UBL bestanden zich bevinden. Eens u een folder hebt geselecteerd, zullen alle UBL bestanden worden opgelijst. Als u klikt op een UBL bestanden zult u de bijbehorende PDF zien.

Cijferberoepers  kunnen eventueel in hun boekhoud software inboeken. Eens ingeboekt drukt u op de knop ‘Verwerkt’ en het UBL bestand zal
verplaatst worden naar een onderliggende folder "succes”. Zo verdwijnt het bestand automatisch uit de folder van de te verwerken UBL
bestanden waardoor dubbele boekingen voorkomen worden. Het inboeken gebeurt nog steeds volledig met en in uw boekhoudpakket.