6% btw attesten

Is er een mogelijkheid om 6% btw attesten te koppelen aan een factuur zodat deze bij de factuur gevoegd word?

Dit kan zeker, door een nieuwe factuurlay-out aan te maken met als titel 6% BTW, waar je het gewenste BTW-attest aan vasthangt.

Stap 1: Navigeer naar Instellingen > Huisstijl > Factuur > Editeer
Stap 2: Klik op Toevoegen.
Stap 3: Wijzig de naam naar 6% BTW.
Stap 4: Klik op Bestand kiezen naast Attachment, selecteer het 6% BTW attest dat u wenst te koppelen.
Stap 5: Klik op Opslaan en terug onderaan de pagina.

Optioneel kan u een tekst voorzien waar u het belang van dit attest benadrukt. Iedere keer u een 6% factuur verstuurt naar uw klant en u maakt gebruik van deze lay-out zal het attest verzonden worden.

Ik wens een automatisch 6% BTW-Attest te genereren waar de informatie van de klant automatisch is voorgedrukt, hoe doe ik dit?

Stap 1: Navigeer naar Instellingen > Huisstijl > Factuur > Editeer
Stap 2: Klik op Toevoegen.
Stap 3: Wijzig de naam naar 6% BTW.
Stap 4: Klik op de knop broncode
Stap 5: Download dit voorbeeld bestand
Stap 6: Kopieer de inhoud van dit bestand onderaan de broncode van uw factuur
Stap 7: Klik op Opslaan en terug onderaan de pagina.

Je zal merken dat vanaf nu er onderaan de factuur een 6% btw-attest document voorzien is in de PDF, met automatisch voorziene gegevens van de klant.