6% btw attesten

Is er een mogelijkheid om 6% btw attesten te koppelen aan een factuur zodat deze bij de factuur gevoegd wordt?

Dit kan zeker, door een nieuwe factuurlay-out aan te maken met als titel 6% BTW, waar je het gewenste BTW-attest aan vasthangt.

Stap 1: Navigeer naar Instellingen > Huisstijl > Factuur > Editeer
Stap 2: Klik op Toevoegen.
Stap 3: Wijzig de naam naar 6% BTW.
Stap 4: Klik op Bestand kiezen naast Attachment, selecteer het 6% BTW attest dat u wenst te koppelen.
Stap 5: Klik op Opslaan en terug onderaan de pagina.

Optioneel kan u een tekst voorzien waar u het belang van dit attest benadrukt. Iedere keer u een 6% factuur verstuurt naar uw klant en u maakt gebruik van deze lay-out zal het attest verzonden worden.

Ik wens een automatisch 6% BTW-Attest te genereren waar de informatie van de klant automatisch is voorgedrukt, hoe doe ik dit?

Stap 1: Navigeer naar Instellingen > Huisstijl > Factuur > Editeer
Stap 2: Klik op Toevoegen.
Stap 3: Wijzig de naam naar 6% BTW.
Stap 4: Klik op de knop broncode
Stap 5: Download dit voorbeeld bestand
Stap 6: Kopieer de inhoud van dit bestand onderaan de broncode van uw factuur
Stap 7: Klik op Opslaan en terug onderaan de pagina.

Je zal merken dat vanaf nu er onderaan de factuur een 6% btw-attest document voorzien is in de PDF, met automatisch voorziene gegevens van de klant.

Mijn klant bezorgt me een getekend attest terug, wat nu?

Bewaar het getekende document als document in Billit. Dit heeft als voordeel dat het automatisch gedeeld wordt met je boekhouder.