Automatische Betalingscontrole

Boekhouders die CODA bestanden downloaden via Isabel 6 .

Worden uw rekeninguittreksels vandaag nog steeds manueel in uw boekhouding ingevoerd? Dankzij Isabel 6 hoeft dit voortaan niet meer! Op eenvoudige aanvraag zorgt uw bank ervoor dat uw uittreksels in digitaal formaat (CODA) worden doorgestuurd naar de Isabel 6-omgeving van uw boekhouder, Billit haalt deze automatisch op via onze BillSync technologie. Zo krijgt u dagelijks een volledig overzicht van de bewegingen op al uw rekeningen.

Hoe werkt dit?

Billit leest de CODA-bestanden van de server en importeert deze automatisch in de juiste dossiers van de boekhouder. Dit gebeurd automatisch. De boekhouder dient 2 acties te ondernemen.

1. Per ondernemer dient de boekhouder de bankrekeningnummers te verifiëren.
2. De IT'er van de boekhouder dient éénmalig de CODA upload via BillSync te activeren.

Hoe verifieert een boekhouder de bankrekeningen van één of meerdere ondernemers?

1.        Boekhouder navigeert naar zijn/haar Billit admin dossier
  2.        Via Klanten opent hij de details van het dossier van de betreffende klant (klik op het potloodje)
  3.        Verifieer de bankrekeningen indien deze correct staan
  4.        Na het verifiëren zullen de CODA bestanden van uw Isabel 6-omgeving opgeladen worden in Billit via BillSync.

Hoe BillSync eenmalig instellen om CODA-bestanden te importeren?

Hiervoor mag de boekhouder/IT verantwoordelijke een support ticket openen met verwijzing naar dit artikel.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantendienst en we helpen u graag verder.