Bent u reeds klant bij CodaBox?

Hoe de betalingscontrole automatiseren via CodaBox?

1. Klik op het menu Bank
  2. Open het submenu
  3. Klik op de knop Token
  4. Indien uw ondernemingsnummer en bankrekeningnummer(s) gekend zijn bij CodaBox ontvangt u een e-mail.
  5. Kopieer de geheime code uit de mail die u ontvangen hebt van CodaBox in het tekstveld in bank > automatiseer.
  6. Accepteer de algemene voorwaarden.
  7. Indien de geheime code geaccepteerd wordt door Codabox is de koppeling actief
  8. Zodra er CODA bestanden beschikbaar zijn, worden deze weergegeven in het menu Bank.
  9. Iedere transactie wordt door Billit gekoppeld aan de juiste factuur indien het systeem 100% zeker is van een relatie.
  10. Alle zakelijke rekeningen gekend bij CodaBox zal automatisch beschikbaar komen in uw dossier.
  11. De transacties van al uw zakelijke rekeningen gekend bij CodaBox zullen verschijnen in het menu Bank.

Heeft u vragen of merkt u problemen bij het activeren van CodaBox, aarzel niet om contact op te nemen met uw boekhouder