Factuur versturen in een andere taal?

Geen probleem!

Een factuur in een andere taal versturen is een populaire vraag aan Billit.

Ondernemers die internationaal zaken doen, sturen graag de factuur in een de taal van de klant. Houd er ook rekening mee dat deze factuur moeten voldoen aan de juiste richtlijnen. Aarzel niet om over deze richtlijnen meer informatie te vragen aan uw boekhouder. 

Offertes, bestelbonnen, leverbonnen, facturen en credit nota's automatisch verzenden met begeleidende brieven/e-mails op basis van templates die voldoen aan de huisstijl van een onderneming is een populaire functie die veel tijd kan besparen. 

In welke talen kan ik in Billit versturen?

In Billit kun je facturen versturen in de volgende talen:

  1. Nederlands
  2. Engels
  3. Frans

Mocht er een taal ontbreken, neem dan gerust contact met ons op via Meld een probleem/stel een vraag.

Hoe stel ik per klant de juiste taal in?

Billit houdt rekening met de taal van de klant wanneer er automatisch documenten worden aangemaakt. De brieven en mails die verzonden worden vanuit het platform zullen rekening houden met de taalkeuze van de klant.

Open de klantenfiche van de klant en stel de taal correct in. Vergeet niet de klantenfiche te bewaren via de knop Opslaan.

factuur in een andere taal

Kan ik de templates aanpassen?

Via het menu Instellingen > Huisstijl kan je de gewenste document of brief templates aanpassen per beschikbare taal. Vergeet niet de template te bewaren via de knop Opslaan.

Onderstaande afbeelding toont het menu waarin je vele templates kan aanmaken in 3 talen. Er kan maar één template als standaard gekozen worden.


ffactuur in een andere taall

 TIP: wens je opnieuw te beginnen, aarzel niet om op de knop Toevoegen te klikken. Er worden dan 3 nieuwe templates klaar gezet voor u.

Meer informatie over het personaliseren van de huisstijl?

Wie kan me helpen bij het personaliseren van mijn documenten en brieven?