AANMELDEN

Goedkeuring van uitgaven

Een populaire vraag die vaak gesteld wordt aan de Billit klantendienst is de mogelijkheid om facturen in Snelle invoer aan een goedkeuren te onderwerpen.

Deze optie is standaard gedeactiveerd en kan geactiveerd worden via Instellingen > Toon geavanceerd > Goedkeuren kosten

/media/1591/goedkeurenkosten.png

Na activatie zal je merken dat er in Snelle invoer één of meerdere goedkeurders kan geselecteerd worden voor deze factuur. Uiteraard verwerkt de virtuele assistent in Billit de factuur zo goed mogelijk, jij dient enkel nog de naam aan te vinken van de persoon of personen die moeten goedkeuren.

/media/1592/billitgeavanceerdgoedkeurensnelleinvoer.png

Deze gebruiker zal een mail ontvangen en heeft een overzicht van de goed te keuren facturen onder het menu Uitgaven > Goedkeuren

Opgelet: je hebt voor iedere goedkeurder een unieke gebruiker nodig op Billit. Iedere gebruiker kost €5 per maand.

Vaak gestelde vragen

Als je met de goedkeurings flow werkt, en je keurt een factuur af. Kan je deze dan exporteren naar de boekhouding? Of gaat het dan enkel om de goedgekeurde facturen?

Indien je een factuur in Billit afkeurt zal deze nog steeds geëxporteerd kunnen worden naar de boekhouding.

Kan je facturen betalen die niet goedgekeurd zijn? Kan je aanduiden toon mij alle goedgekeurde vervallen facturen om deze te betalen?

Indien je een factuur in Billit afkeurt zal deze nog steeds kunnen betalen, maar in het overzicht zal er geen groen vinkje verschijnen naast de factuur.

Waar kan ik ergens het commentaar terugvinden die je kan ingeven bij het goedkeuren of afkeuren?

Deze informatie wordt bewaard als interne opmerking in de factuur.

Kan ik ergens zien wie allemaal moet goedkeuren? Via snelle invoer aan twee personen gekoppeld. Maar wie moet nog goedkeuren?

Correct, deze informatie wordt momenteel niet weergegeven. Dit zal in een van de volgende releases beschikbaar komen.

De tekst (goedgekeurd, afgekeurd) komt nu redelijk groot, altijd in het rood, op de pdf. Kan je dit uitschakelen? Dat dit gewoon bij de interne informatie terecht komt?

Neen, dit kan niet uitgeschakeld worden momenteel. Dit zou eventueel later kunnen toegevoegd worden.