Hoe klanten of leveranciers importeren in Billit?

onze mapper regelt dit voor jou!

Een populaire vraag bij de Billit klantendienst is de mogelijkheid om snel klanten en leveranciers te importeren. Weet dat mits de juiste configuratie Billit automatisch de klanten en/of leveranciers ophaalt uit Exact Online, Teamleader, Octopus en Expert-M/plus.

Verhoogt effectiviteit, productiviteit en gebruikerservaring
 Minder manueel werk
 Minder kans op fouten

Wat heb je nodig om te importeren?

Billit ondersteunt CSV bestanden.
Billit ondersteunt Microsoft Excel bestanden van het XSLX-formaat
Billit ondersteunt het Microsoft Excel 97- Excel 2003 XLS-formaat niet.

Hoe klanten/leveranciers importeren?

1. Open het dossier waar je de klanten wil importeren
2. Open het menu Klanten of Leveranciers
3. klik op de knop Importeren

Stel dat je een XSLX-formaat bestand zou importeren dat een tabel bevat van 100 klanten of leveranciers. De tabel bevat onderstaande structuur.

Dan zou je dit scherm krijgen na het importeren van dit XSLX-formaat bestand.

Vervolgens map je ieder kolom van je tabel met het juiste veld in Billit.

Controleer alles nogmaal en klik op Importeren.

Je zal merken dat alle klanten zijn geïmporteerd

KIanten & Leveranciers exporteren uit boekhoudsoftware

Goed begonnen is half gewonnen!

• Hoe dient de opmaak van een exportbestand eruit te zien voor data manueel op te laden?
  • Hoe doe ik een export uit Actalibra?
  • Hoe ik een export uit Adsoft?
  • Hoe doe ik een export uit Adfinity?
  • Hoe doe ik een export uit Axito?