Hoe koppel ik een gepersonaliseerd e-mail adres voor leveranciers

boekhouding@uwbedrijf.be of facturen@uwbedrijf.be

Zijn uw leveranciers nog niet actief op PEPPOL en wil je als ondernemer toch automatisch je te betalen facturen ontvangen in je snelle invoer? Geen probleem!

Eerst en vooral heb je nood aan een uniek e-mail adres dat je aan je leveranciers wenst te communiceren. enkele voorbeelden zijn:

- boekhouding@uwbedrijf.be
- facturen@uwbedrijf.be

Zodra dit unieke e-mail adres is aangemaakt (door jezelf of door uw IT-partner), dien je alle mails die op dit adres toekomen automatisch te laten doorsturen naar het e-mail adres onder Methode 1 in je Snelle Invoer scherm.

Stuur een PDF/UBL factuur naar het unieke e-mail adres (boekhouding@uwbedrijf.be of facturen@uwbedrijf.be) en controleer of de factuur beschikbaar komt in je snelle invoer na enkele minuten. Dit duurt normaal niet langer dan enkele minuten. Is dit niet het geval, neem dan onmiddelijk contact op met Billit klantendienst.

Na bevestiging deel je het unieke e-mail adres met al je leveranciers en ontvang je voortaan alle te betalen facturen in je snelle invoer.

FAQ

Q: Ik heb nu al een email adres dat ik gebruik voor de boekhouding (boekhouding@uwbedrijf.be). Ik heb een forward opgezet, maar dit moet bevestigd worden vanuit het email adres dat ik van Billit heb verkregen onder Methode 1, hoe kan ik dat doen?
A: Deze mails bevatten geen bijlage en worden daarom automatisch door verzonden naar het e-mail adres dat geconfigureerd staat in uw bedrijfsprofiel.

Handleidingen:

- Ik gebruik Microsoft Office 365 voor mijn e-mails.

- Ik gebruik Google Gmail voor mijn e-mails.

- Ik gebruik One.com voor mijn e-mails.