Hoe pas ik de verzenden status van vele facturen aan naar verzonden?

Verstuur je facturen vanuit een andere applicatie en wijzig de status in bulk naar verzonden in enkele klikken!

Billit kan e-facturen (UBL) automatisch verwerken en opladen in uw inkomsten of uitgaven.

Bijvoorbeeld: gebruikers van Admin-IS (Syneton), Robaws of andere UBL ondersteunende software beheren hun e-facturen in Billit. Deze facturen worden 100% correct overgenomen en dienen dus niet meer gecontroleerd te worden in het snelle invoer scherm. (TIP: Neem contact op met uw Billit contactpersoon om de "Snelle invoer: UBL automatisch verwerken in Snelle invoer" te activeren).

Deze e-factuur zijn vaak al verzonden aan de klant en de verzenden status in Billit staat standaard op te verzenden. Wens je deze status aan te passen naar Verzonden, maak dan gebruik van de actie Wijzig verzonden status onderaan de inkomsten lijst.

1. Open de Inkomsten

2. Activeer de Te verzenden status filter en klik op Zoeken

3. Selecteer alle facturen waarvan je de verzenden verzenden status wenst te veranderen (checkbox bovenaan aanvinken om alle facturen te selecteren)

4. Onderaan de pagina staat een knop (Wijzig verzonden status)

5. Klik op de knop en merk dat alle facturen de status verzonden krijgen.

wijzig verzenden status

Aarzel niet om contact op te nemen met Billit via Meld een probleem/Stel een vraag voor meer informatie.