Ik start met een nieuw dossier

Wat met de gegevens in mijn bestaande dossier

Ondernemers maken graag meerdere dossiers aan op Billit. Dit om verschillende redenen.

1. Ondernemer heeft verschillende ondernemingen en wenst voor iedere onderneming een tab linksboven
  2. Ondernemer heeft meerdere departementen in één onderneming en wenst per departement een aparte tab linksboven
  3. Ondernemer stopt met een onderneming en start een nieuwe onderneming

Ieder dosser heeft een eigen licentie nodig. Je kan eenvoudig nieuwe dossiers starten door op de plus te klikken linksbovenaan. Wens je een dossier te stoppen, neem dan tijdig contact op met support@billit.be. Zij zorgen ervoor dat uw dossier op een correcte wijze wordt afgesloten.

Het is niet mogelijk om het ondernemingsnummer/btw-nummer van een bestaand actief dossier te wijzigen. Zodra er facturen zijn aangemaakt, staat deze unieke nummer vast. Het is niet de bedoeling dat de facturen van verschillende ondernemingen in dezelfde boekhouding terecht komen.

Klanten en leverancierslijsten kan je eenvoudig exporteren en importeren.

Huisstijl kan je eenvoudig overnemen als je dit wenst via Instellingen.