Instellingen van gebruiker en bedrijf

Waar kan ik dit wijzigen?

Men kan de instellingen van gebruiker en bedrijf wijzigen door linksboven op de naam van uw bedrijf te klikken.

Dit scherm geeft u de mogelijkheid om de beschikbare informatie van uw bedrijf te beheren.

Je kan onderaan templates opladen bij bestnaden die je wenst te delen met je klanten, vaak wordt dit gebruikt in combinatie met de huisstijl (via instellingen).

Wijzigingen aan het IBAN worden getoond bij historiek.

Vergeet niet uw wijzigingen te bevestigen via Opslaan alvorens het scherm te sluiten.