Mijn foto via de APP komt niet in snelle invoer?

Je gebruikt de Billit app op je mobiele toestel om foto's van bonnetjes, ticketjes of facturen door te sturen naar je snelle invoer in Billit, maar je merkt dat je documenten niet zichtbaar zijn. Wat nu?
  1. Zorg er zeker voor dat je de meest recente versie gebruikt!
  2. Indien je meerdere bedrijven beheert via je login, controleer dan zeker dat je het juiste bedrijf geselecteerd hebt.
  3. Open de historiek (het uurwerk icoon, naast het foto icoon), deze lijst toont uw 10 laatst ingescande documenten.
  4. Welke status heeft iedere foto? Verwerkt wil zeggen dat het correct verzonden is naar de server. Staat er iets anders, dan is er een probleem in de app en stuur je best een screenshot naar support@billit.be met de versie van de app en de systeem dat je gebruikt (IOS of Android)