portaal

Een online klantenportaal boven Expert-M/plus

Een populaire vraag bij de Billit klantendienst is de mogelijkheid om Billit als online klantenportaal aan te bieden, waar Expert-M plus de interne motor van de boekhouding is.

Open het te verwerken dossier in Expert-M en bemerk onmiddellijk het aantal te e-facturen die klaar staan om te importeren
 Al uw dossiers worden samengebracht in één overzichtsschermin uw gepersonaliseerd klantenportaal
 Nieuwe dossiers snel en eenvoudig aanmaken op basis van historische data in Expert-M
 De beschikbare gegevens van de onderneming, klanten en leveranciers worden overgenomen
Grootboekrekeningen worden automatisch voorgesteld in Snelle invoer. Deze worden automatisch doorgegeven aan Expert-M
Dankzij de inteligente terugkoppeling uit Expert-M/plus naar Billit weet je waarop de factuur geboekt is
Facturen markeren als te controleren om andere dossierbeheerders te betrekken

Hoe koppel ik mijn Billit omgeving met mijn Expert-M/plus?

Heel eenvoudig, allereerst dien je te beschikken over een accountant/boekhouder admin account op uw klantenportaal. Beschik je nog niet over een privé Billit klantenportaal voor je kantoor? Neem dan onmiddellijk contact op met Billit via onderstaande knop

De koppeling is geactiveerd door een Billit consultant. Hoe nieuwe klanten toevoegen op basis van historische informatie in Expert-M/plus?

Open het menu Klanten en klik op de knop Voeg toe vanuit boekhoudpakket. Indien alles correct is verlopen zie je nu een overzicht van alle beschikbare dossiers in Expert-M/plus, je kan nu een keuze maken en nieuwe dossier publiceren. Uw klanten ontvangen pas een uitnodigin nadat je deze expliciet hebt verzonden vanuit het overzicht.

Hoe zorg ik er voor dat ieder dossier in Expert-M/plus correct is ingesteld voor Billit klantenportaal?

Lees aandachtig onze handleiding, je zal deze instellingen op ieder dossier éénmalig moeten instellen.

Hoe zie ik in Billit of een factuur correct verwerkt en geboekt is in Expert-M/plus?

Je kan voor iedere factuur in Billit die in Expert-M verwerkt boekingsinformatie raadplegen. Billit toont ook in de details van de factuur een overzicht van de geboekte rekeningen.
Expert-m klantenportaal

Waarvoor dient het veld te controleren in snelle invoer?

Ieder dossier waar grootboekrekeningen is geactiveerd kan gebruik maken van de optie Controleren. Wanneer een dossierbeheerder via snelle invoer een factuur verwerkt, kan deze factuur gemarkeerd worden als te controleren. Iedere factuur die gemarkeerd is, moet nadien gevalideerd worden. Dit kan op een eenvoudige wijze via de filters in het gepaste dagboek in het klantenportaal. Dankzij de knop Goedkeuren en volgende controleren is het heel eenvoudig om alle te controleren facturen van een dossier snel en efficient in het portaal te controleren.

Success! Uw Billit en Expert-M zijn gekoppeld, veel plezier tijdens de interactieve workshops! Is deze nog niet gepland? Neem dan onmiddellijk contact op met onze klantendienst!
  Wat met facturen uit het verleden? Op dit moment worden enkel boekingsinformatie van facturen die in Billit verwerkt zijn en doorgestuurd naar Expert-M getoond
  Wat als grootboekrekening nog niet gekend is op het dossier in Expert-M/plus? Deze nieuwe grootboekrekening moet eerst aangemaakt worden in Expert-M/plus.