Koppel je bankrekeningen via Ponto

Dankzij de koppeling met Ponto controleert Billit automatisch of je facturen betaald zijn en kun je de rekeningstanden van je zakelijke rekeningen opvolgen in Billit.

Transacties worden onmiddellijk verwerkt in Billit

Geen opstartkost, enkel maandelijkse kost bij Ponto

Transacties uit het verleden worden meegekoppeld

Geen wachttijd om de koppeling te maken

Dankzij de koppeling van je banktransacties via Ponto zie je in Billit meteen welke facturen betaald zijn en welke nog betaald moeten worden. Zo hoef je niet langer manueel je bankrekeningen en facturen te controleren. In het dashboard krijg je een handig overzicht van de stand van al je gekoppelde zichtrekeningen. Zo krijg je nog meer inzicht in je financiƫle transacties.

Koppel Ponto in Billit

1. Om je bankrekeningen te koppelen met Billit via Ponto dien je eerst een Ponto-account aan te maken en de rekeningen die je wil koppelen toe te voegen aan je Ponto-account.

Nog geen Ponto-account?

Klik hier om op de website van Ponto te komen. Klik op 'Ga van start' en doorloop het registratieproces van Ponto. Je wordt onder andere gevraagd naar je bedrijfsgegevens, contactgegevens en je bankrekeningnummers. Tijdens het proces ontvang je een verificatiemail. Het kan al eens gebeuren dat deze e-mail tussen je ongewenste e-mails belandt. Kijk dus zeker eens in je spamfolder als je geen verificatiemail hebt ontvangen. Voor een Ponto-account betaal je geen opstartkost zoals bij Codabox of BillBank, enkel een maandelijkse abonnementskost. De huidige tarieven vind je op de website van Ponto.

2. Ga nu in Billit naar 'Bank' > 'Automatiseer' en klik op 'Configureer' in het Ponto-kader.

3. Klik op verbinden.

4. Je wordt nu doorverwezen naar de Ponto- website. Log in met je Ponto-account en zet de schakelaars aan van de bankrekeningen waar je Billit toegang tot wil verlenen.

5. Je bankrekeningen zijn nu via Ponto gekoppeld met Billit. Je kunt nu:

- De stand van je rekeningen zien op je dashboard.
- Zien of een verkoop- of aankoopfactuur betaald is.
- Alle transacties van je bankrekeningen bekijken in het tabblad 'Bank'.