WinBooks Connect UBL importeren

Hoe E-FFF facturen vanuit Billit verwerken in WinBooks Connect?

Een veel gestelde vraag aan Billit Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten) verzonden worden naar het Winbooks Connect dossier van een boekhouder of accountant.

Ondernemers die hun facturen in Billit centraliseren, kunnen hun E-facturen delen met hun boekhouder via het tabblad boekhouder als hun boekhouder nog niet verbonden is.

Boekhouders en Accountants kunnen de facturen uit Billit downloaden en ontvangen via E-mail via hun gratis admin account. Kantoren die voor optimale automatisatie gaan dienen een aanvraag in om met de koppeling tussen Billit & Winbooks on Web te starten en een opleiding te ontvangen. Billit zorgt er dan voor dat de e-facturen automatisch in jullie WinBooks on Web dossier gepushed worden. Deze kan je als boekingsvoorstellen controleren.

1. Open de Instellingen van de ondernemer en kies voor Integraties. Selecteer de integratie BillMail. BillMail kan zodanig ingesteld worden dat de facturen automatisch worden verzonden naar Winbooks on Web.

2. Het dossier dient in Winbooks on Web te beschikken over een e-mailadres om de facturen te verzamelen.

3. Bewaar dit unieke Winbooks on Web e-mail adres in de configuratie van BillMail.

4. Bij de volgende export (de frequentie is afhankelijk van de instelling) zullen de facturen verzonden worden naar het Winbook on Web

Appendix:

Winbooks: Aanmaken van een e-mailadres om de facturen te verzamelen

BillMail