AANMELDEN

Billit voor Boekhouders & Accountants

brengt de financiën binnen handbereik

Billit's Cloud-software brengt alle informatie die accountants nodig hebben samen in één eenvoudige en makkelijk te navigeren ruimte. Mooie krachtige tools zorgen ervoor dat u verantwoordelijk bent voor de accounts van uw klanten en uw eigen workflow.

kmo portefeuille

Nu we met Billit de erkenning behaalden, kan u tot 2019 voor onze dienstverlening een subsidie van 30% of 40% aanvragen met een maximum van 15.000 of 10.000 € per jaar. Hierbij hangt het steunpercentage en het maximum bedrag af van de grootte van uw bedrijf. Kijk zeker eens na of ook uw bedrijf voldoet aan de voorwaarden voor die kmo-portefeuille of contacteer ons

Heeft u interesse in een “opleiding op maat” binnen één van onze kennisdomeinen? Laat het ons zeker weten, en dan kijken we wat er mogelijk is!

Het registratienummer van Billit is: DV.O222320 

Optimaliseer uw administratie én houd meer tijd over voor uw klanten.
Contacteer ons indien uw vertrouwde software er niet bij staat - wij zoeken dit graag voor u uit!

>> Klik op het logo van uw software voor de handleiding <<

admisol
adsolut
bob50
briljant
illicosoft
octopus
popsy
silvasoft
topaccount
twinfield
venice
vero
wings
winbooks
/media/1508/logo-winbooks-on-web_blue-vierkant.png
yuki
Cafca
ONEA
SYNETON
/media/1541/logo_zensoft_full_trustteam_pos.jpg
/media/1513/intradev.png
/media/1514/link_accowin.jpg
/media/1555/pingwin_logo.png
/media/1561/fidmanagerlogo.png
/media/1496/rox-enet2.png

Functies voor de boekhouder

Gratis, sommige diensten op aanvraag.

Voordelen Boekhouder & Accountants

Word efficiënter

Met effectiever werken kunt u uw prijzen verlagen en nieuwe klanten aantrekken die nog steeds de oude en tijdrovend werken - of om enkele uren in uw dag terug te vorderen.

Verhoog uw inkomsten

Met dagelijkse data stroomt u de controle over uw workflow en creëert u tijd voor werk dat professioneel en financieel beloont.

Groei uw praktijk

Grotere efficiëntie brengt middelen vrij en creëert de capaciteit om uw onderneming mee te nemen waar u maar wilt. Laat uw klanten, uw team en uw winst groeien.

Krijg doorlopende ondersteuning van uw dedicated account manager

Zodra u een Billit-partner bent geworden, wordt u geïntroduceerd aan een dedicated account manager. Zij staan klaar om u te helpen bij het digitaliseren en om uw vragen over Billit te beantwoorden. Bekijk hoe we in accountants zoals u investeren. Wij hebben accountants over heel Vlaanderen geholpen om hun praktijk te veranderen. Het tonen van onze partners is een groot deel van wat we doen, dus we hebben een serie gemaakt om hun verhalen te delen.

Getuigenissen Wat zeggen onze klanten?

Ondernemers

Around Media NV

Wannes Vanspranghe & Thijs Morlion / CEO & COO

"Als ondernemer is het van cruciaal belang dat je te allen tijde snel weet hoe je onderneming er financieel voor staat. Dankzij de snelle en vlotte integratie met Teamleader en Billit kan ik steeds met een oogopslag zien wat er buiten gaat en wat er binnen komt. Niet alleen als ondernemer is dit tijdswinst, ook onze boekhouder wint erbij. Een WIN-WIN situatie dus!"

Dimension 4

Nikolas Taillieu / zaakvoerder

"Wij kozen voor Billit omdat het ons toelaat op een efficiënte manier onze inkomende en uitgaande facturen te verwerken en deze op een gestructureerde manier te bezorgen aan de boekhouder. Functionaliteiten zoals de snelle invoer en het automatisch opzoeken van bedrijfsgegevens aan de hand van een BTW nummer hebben ons inmiddels al veel tijd en geld bespaard."

social lemon

Isabelle Soete / Social Media Expert

"Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, alles op één plaats en daarbij een super service! Kortom een echte aanrader! Blij dat ik de overstap heb gemaakt! Merci! "


Boekhouders & Accountants

Rudy Van Rossen
"Boekhoudkantoor Albos BVBA was al enige tijd op zoek naar een performant platform waar onze klanten hun documenten digitaal kunnen bewaren, exploiteren en ook onmiddellijk ter beschikking stellen van ons kantoor. De aan- en verkoopfacturen dienden ingelezen te kunnen worden in onze boekhoudsoftware. Wij hebben dit platform gevonden in BILLIT. Wij en enkele van onze klanten werken nu al een paar maand met Billit tot onze beider tevredenheid. Billit doet op een efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze wat het moet doen. Onze klanten hebben maar een korte begeleidingsperiode nodig om zich in te werken in het platform. Het Billit team luistert ook naar ons en naar onze klanten. Problemen worden snel opgelost en wanneer er vraag is naar extra functionaliteiten, heeft men daar bij Billit een luisterend oor naar. De mogelijkheden van het platform worden maand na maand uitgebreider. Zo kunnen nu ook de inkomende en uitgaande betalingen worden gelinkt aan de documenten. Kortom Billit is een toegevoegde waarde voor onze klanten, die hun documenten op een on-line platform kunnen bewaren en raadplegen. Sommige maken hun verkoopfacturen via Billit. Voor ons kantoor betekent dit dat wij op continue wijze over de documenten kunnen beschikken, die dan nog voor een groot deel automatisch kunnen worden ingelezen door onze software. Wij hebben een grotere verwerkingssnelheid, een grotere spreiding van het coderingswerk (niet alles in de BTW periode), en de klanten hebben sneller hun financiële situatie "
Rudy Van Rossen/Boekhoudkantoor Albos BVBA
Olivier Van Damme
"Als beginnend boekhoudkantoor, ben ik onmiddellijk vertrokken met als doel voor ogen: less paper, more service. Daardoor ben ik onmiddellijk met scanning begonnen en vroeg ik ook mijn klanten om alles via 'Dropbox' door te geven. Dit werkte redelijk, maar nog niet 100% efficiënt. Bovendien hadden mijn klanten dan wel alles in Dropbox, maar zonder enige meerwaarde voor hen. Met zijn functionaliteit bezorgt Billit mij en mijn klanten wil die meerwaarde. Zij krijgen een facturatiepakket, een pakket voor opvolging van in- en uitgaande betalingen, een automatisch doorgeefluik naar hun boekhouder, waarbij ieder tijd wint, een applicatie waarmee je op je smartphone al je facturen ziet en kan downloaden, ... Teveel om op te noemen. Dit in combinatie met een gedreven team, een aangename user interface, met snelle feedback van hun medewerkers gaf voor mij de doorslag... Niet getwijfeld en mee op de kar van Billit gesprongen... Nog geen seconde spijt van gehad...een aanrader..."
Olivier Van Damme / X-acta
Hilde Maerten
"De recente aanschaffing van Billit voor mezelf als ondernemer en als boekhouder heeft me volop overtuigd de opstart te organiseren met klanten. Een vlotte doorstroming naar het boekhoudplatform van documenten, die bovendien ten allen tijde consulteerbaar zijn op het scherm, is een ware vooruitgang."
Hilde Maerten / Boekhouding en Fiscaliteit

Ondernemer & boekhouder werken samen

Billit is de digitale brug

Billit bezorgt al uw documenten op een veilige en digitale manier aan uw boekhouder. Uw boekhouder hoeft vervolgens ook niet meer alles manueel te controleren en in te boeken. 

De vertrouwde boekhouder krijgt gratis toegang tot de gegevens van uw onderneming en iedere aanpassing die hij of zij uitvoert is meteen zichtbaar voor de ondernemer. Dit werkt veel efficiënter en bespaart tijd voor beide partijen.

Uw boekhouder is in staat om alle informatie te exporteren en vervolgens te importeren in zijn of haar vertrouwd systeem (via het e-fff formaat). Op deze manier is het risico op manuele fouten miniem en zijn boekhouder en ondernemer in staat om alle energie te spenderen aan de groei en de toekomst van onze ondernemers.

Bent u boekhouder en wenst u de samenwerking met de ondernemers papierloos te laten verlopen?

Billit lost dit voor u op!

Met elektronische facturen in e-fff formaat spendeert u als boekhouder of accountant minder tijd aan het verwerken van papieren facturen.

Stel: u verwerkt 5.000 facturen per maand en iedere elektronische factuur (in e-fff formaat) kan gemiddeld met 1 minuut minder tijd verwerkt worden aan € 30 per uur.
Dan kost uw huidige manier van werken u elke maand 83,33 uur of € 2.500.
Verwerkt u 10.000 facturen, dan is uw verborgen kost € 5.000 per maand.

Hoe kan ik als boekhouder of accountant efficiënter te werk gaan?

De documenten van de ondernemer worden in de Universal Business Language (UBL) aan de boekhouder aangeleverd. UBL is een standaard voor elektronische bedrijfsvoering, bijvoorbeeld voor het opstellen van facturen of bestelbonnen. UBL maakt gebruik van XML en is gebaseerd op de ebXML Core Components. Zowel de Nederlandse als Belgische overheid hebben gekozen voor UBL 2.0 als standaard XML-formaat voor elektronische bedrijfsvoering. Op deze manier wensen we de boekhouders te ondersteunen en hun gemiddelde werktijd per factuur drastisch te reduceren.